HNM | Izjava o zaštiti podataka

I have a dream...

Humanitarian FOR You

Netočno korisničko ime ili lozinka!

Prikaži

Zaboravili ste lozinku?

Zaboravili ste lozinku? Unesite svoju e-mail adresu i poslat ćemo Vam upute za kreiranje nove lozinke.

Greška u sustavu, pokušajte ponovno!

Nazad na prijavu

Close
Menu

Izjava o korištenju i zaštiti osobnih podataka

HNM se obvezuje pružati zaštitu osobnih podatak preporučitelja/članova, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o preporučiteljima/članovima koji su nužni za ispunjenje obveza HNM-a. Svi se podaci o preporučiteljima/članovima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla i usluga za preporučitelje/članove.

HNM je vlasnik internet stranice www.humanitarian-nm.com. Ova Izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze u bazama podataka internetskih stranica www.humanitarian-nm.com i HNM-a.

Ti su podaci prikupljeni i pohranjeni u bazama podataka HNM-a korištenjem internetskih stranica www.humanitaraian-nm.com od strane preporučitelja/članova. Kako bi nam pomogli u zaštiti vaše privatnosti kad ste online, molimo vas pročitajte sljedeće kako biste razumjeli koje informacije prikupljamo od Vas i na koji ih način koristimo. Sva pitanja u vezi povjerljivosti podataka pošaljite na e-mail adresu help@humanitarian-nm.com

Molimo vas ovu “Izjava o tajnosti i povjerljivosti osobnih podataka” (u daljnjem tekstu: Izjava) pažljivo pročitajte. Korištenje naše internetske stranice smatramo potvrdom da ste pročitali, razumjeli i da ste suglasni sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima korištenja naših internetskih stranica. Ukoliko se ne slažete s ovim uvjetima, molimo Vas ne koristite ovu internetsku stranicu.

HNM zadržava pravo da objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave na www.humanitarian-nm.com može izmijeniti sadržaj Izjave u bilo kojem trenutku. Izmjene Izjave stupaju na snagu odmah po objavljivanju na ovim internetskim stranicama. Potičemo svakog preporučitelja/člana da periodično pregleda ovu internetsku stranicu i prouči eventualne promjene u Izjavi kako bi bio u toku s istima. Nastavak korištenja ove internetske stranice nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da potvrđujete i prihvaćate sve uvjete tako izmijenjene Izjave.

O preporučiteljima/članovima naših internetskih stranica prikupljamo dvije vrste informacija, identifikacijske osobne informacije i identifikacijske neosobne informacije.

Identifikacijske osobne informacije

Identifikacijske osobne informacije identificiraju specifičnog korisnika po uključivanju u određene aktivnosti na našim internetskim stranicama, kao što su:

- otvaranje Web ureda

- naručivanje proizvoda ili usluga iz košarice želja

- predlaganje humanitarnih projekata i glasanje za realizaciju istih

- slanje povratnih informacija nama na službene mail adrese HNM-a